Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
SORTEIG D'UNA PANERA PER NADAL
GIMNÀSTICA TERAPÈUTICA
Balls en Línia
COSTURA BÀSICA PER A TOTES EDATS
ANGLÈS per a adults
Com m'hi puc apuntar?
Tens alguna proposta?
SORTEIG D'UNA PANERA PER NADAL · El moviment és vida
S'acosta el Nadal i volem celebrar-ho perquè una/un afortunat ho pugui disfrutar amb aquestes menjas i begudas.
Compreu molts números¡¡¡¡¡
Com ja sabeu el "CENTRU" Centre Parroquial regala dues entrades a una o un dels nostres associats amb un sorteig que va coordinat amb l'acabament del número de l'ONCE, el dia final de mes o si queda desert el dia anterior.
Per tant:
CENTRE DE SISIOTERAPIA CSA
des del Centre de Fisioteràpia CSA, volen fer avinent els seus serveis a totes les associades i associats, oferint-los tots els seus serveis amb un descompte del 15%, només presentant al carnet i estar al corrent com a soci.
Per tant podeu aprofitar la excel·lència dels seus serveis, que no os panadireu.
L'adreça es: Carrer Abat Escarrè, 55, Argentona
podeu visitar la pàgina web seguint aquest enllaç.
GIMNÀSTICA TERAPÈUTICA · El moviment és vida
L'objectiu principal de l'activitat de gimnàstica terapèutica, es el de promoure hàbits saludables, sobretot relacionats amb l'aspecte físic de la persona que inicia l'etapa d'envelliment o que estant en aquesta etapa, però sense deixar de banda la part psico-emocional.

Objectius específics:
- Social: interrelació social entre els participants i el professional que dirigeix el grup.
- Motor: mantenir , millorar i /o cuidar les capacitats físiques per promoure l'autonomia de l'individu.
- Cognitiu: estimulació cognitiva del participant en relació a orientació temporo-espaial i personal així com en termes d'atenció, memòria, funcions executives i de planificació.
- Preventiu: educació sanitària professional.
COSTURA BÀSICA PER A TOTES EDATS · El moviment és vida
Es un Taller de Costura per principiants, o persones que ja dominant, però que necessitent una mica d'ajuda, obert a totes les edats i sexes.

Amb nosaltres aprendras agilitat a la agulla, arranjar les teves prendes, nosaltres te les provem et guiem i t'ensenyem com fer-ho.
Tenim maquines de repunt, zic-zac i owerlook, a la vostre disposició.
Si es necessari també ajudem a treure patrons de revistes especialitzades i et guiem fins acabar la peça
Balls en Línia · El moviment és vida
L'objectiu principal de l'activitat de balls en línia, és promoure hàbits, sobretot relacionats amb l'aspecte físic i cognitiu de la persona, potenciant tres aspectes de la persona:
- Fisic: Treballar el cos fet moviments i moure quasi tots els muscles.
- Cognitius: Conseguint la sinergia del pensament i l'acció. La coordinació de les parts del cos amb els impulsos del servell i també amb les altres persones que participant.
- Mentals: Es fa treballar la memòria per recordar els moviments propis i de conjunt.
A mitjans dels anys 90 del segle XX, el ball en línia es va fer popular desde Estats Units cap a la resta del mon.
A Catalunya i va arribar amb molta força, relacionat amb el country.
Hi ha nombrosos grups de ball arreu del país i les trobades populars son frequents cada setmana.
A la primera década del segle XXI es va començar a implantar-se un estil català mes o menys propi i diferent del estil internacional de LINE DANCE. Es anomenat CATALAN STYLE i es molt popular no sols a Catalunya sino també al sur de França i nord d'Italia, amb trobades de ball a nivell internacional, es organitzen anualment els tres països.
Actualment a tot el mon es balla en línia amb estils tant diversos com musica celta, swing, pop, rock, hip hop, funky, música llatina i altres com mambo, tango, cumbia, salsa, bachata, etc.etc.
ANGLÈS per a adults · El moviment és vida
L'aprenentatge d'una llengua per part de persones adultes pot reportar grans beneficis en la salut com són la millora de la memòria, el manteniment de l'agilitat mental i la socialització. La investigació demostra que ningú és "massa gran" per aprofitar-se dels beneficis que pot tenir aprendre un idioma.També, mirant la vessant pràctica, aprendre una mica d'anglès pot servir, entre altres, per fer-se entendre millor a l'hora de viatjar.
MEMORIA GRÀFICA ANY 2018/2019 · El moviment és vida
Breu resum gràfic de les activitats que s'han organitzat entre assembleas
Video presentat a la Assemblea Ordinaria del 20 de juny de 2019
Viatge dels alumnes dels tallers d'anglès a Anglaterra Maig 2018 · El moviment és vida
El propòsit del viatge és que els alumnes que han fet el curs puguin posar en pràctica els coneixements bàsics adquirits a classe. El fet d'usar la llengua en situacions reals fa que el vocabulari i les frases es fixin molt millor en la memòria. També, i no menys important, és el fet de fer el viatge en grup i passar-so bé. Vam riure molt! i per tant també vam gaudir dels beneficis de la famosa "risoterapia".

Viatge a Brighton , Anglaterra del 12 al 15 de Maig 2018
VÍDEO activitats any 2018 · El moviment és vida
En aquest vídeo podeu veure un resum gràfic de les activitats desenvolupades en el transcurs d'aquest any
Durant els mesos de Setembre 2018 al Setembre 2019 /Curs 2018-19

Gimnàstica terapèutica
Balls en Línia
Costura
Anglès

i l' Associació també ha participat en diverses activitats del poble com son:

Sant Jordi
Dia de la Flor
Fira d'entitats
Ofrena 11 de setembre
Aprendre un idioma nou és un procés desafiant que requereix molt de temps. Tanmateix, els beneficis per a la salut són extremadament gratificants, tot i els mites sobre la incapacitat dels adults i en particular de la gent gran, d'aprendre una segona o una tercera llengua. La investigació demostra que ningú és "massa vell" per aprofitar-se dels beneficis que pot tenir el parlar diverses llengües.

L'equívoc comú ens diu que aprendre una llengua després d'una determinada edat és gairebé impossible. Els estudis han demostrat que els nens poden aprendre la majoria de les coses amb més rapidesa i facilitat que els adults a causa de la flexibilitat dels cervells joves. Tanmateix, els nens tenen poques distraccions més enllà de rebre educació en aquesta edat primerenca.