Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
NADAL 2020 · El moviment és vida
AQUEST ANY ES MOLT ESTRANY, PLE DE INCERTESA, DOLOR I ANYORAMENT I AQUEST NADAL A ESTAT MOLT DIFERENT.
PERÒ MALGRAT TOT US DESITGEM - BONES FESTES - TOTS VOLEM PODER CONTINUAR AMB LES NOSTRES ACTIVITATS EL PROPERS 2021.
EN PEP MASÓ I L'ASSOCIACIÓ EL MOVIMENT ES VIDA
Aquests darrers dies ens ha deixat una persona molt vinculada al poble: en Pep Masó.
Des de l'Associació El moviment és vida volem deixar palesa la implicació que en Pep va tenir perquè la nostra associació comencés a caminar.
Quan unes quantes persones amb inquietuds per fer coses no sabíem cap a on tirar ell ens va ajudar, desinteressadament, a poder avançar. Primer acollint-nos al local en el que poder començar a fer activitats de gimnàstica terapèutica.
Després, veient els projectes que teníem al cap, ajudant-nos a legalitzar-nos com a associació sense ànim de lucre, i també formant part com a soci.
En Pep ha estat un home que s'estimava el seu poble i la seva gent i sempre ha tingut la mà estesa per a qualsevol, sense importar-li les circumstàncies ajudava a tothom, o buscava la manera de fer-ho.
Malauradament aquesta malaltia tan cruel se l'ha emportat massa aviat.
El trobarem a faltar, sobretot, pel seu tarannà conciliador i afable.
Pep, allà on siguis continua vetllant pel teu poble i la teva gent.
D.E.P.
23 DE JULIOL  UN SANT JORDI D'ESTIU · El moviment és vida
El Moviment és Vida es vesteix de SANT JORDI en ple estiu amb una paradeta de roses i les samarretes de la nostre Associació. Mantenint totes les mesures de seguretat.
TORNAREM A ENGEGAR LES               ACTIVITATS DE  L'ASSOCIACIÓ · El moviment és vida
El proper dia 23 de juliol, celebrarem "SANT JORDI" (aplaçat per el Covid-19).
Hi hauran paradetes al carrer i l'Associació el Moviment es Vida, tindrem una paradeta i ja que tenim les noves samarretes de l'Associació les posarem a la venda.
Així mateix estem treballant per poder tornar a fer totes les nostres activitats, sempre d'acord amb les directrius que ens doni l'Ajuntament.
Amb prudència i responsabilitat esperem poder-nos retrobar ben aviat i anar recuperant aquesta nova normalitat de la que tant es parla.
Siguem curosos/es amb la neteja de mans, porteu mascareta i mantingueu la distància.........de moment és el que ens toca viure i hem de ser prudents.
CORONAVIRUS - COVID-19 · El moviment és vida
Donada la situació que a tots ens amoïna, i ja que haurem d'estar confinats, la nostra Associació EL MOVIMENT ES VIDA. Publiquem uns exercicis de tots el Tallers que en fan dins de la nostra Associació, i d'aquesta manera no ens " rovallaren", pensem que ens pots ser a tots de molta utilitat.
DIA INTERNACIONAL DE LA DONA 2020 · El moviment és vida
Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, Na Mari Iglesias air dia 2 de Març va llegir un Manifest al saló de Plens de l'Ajuntament d'Argentona
SOPAR DE NADAL 2019 - CAN BALADIA / ARGENTONA · El moviment és vida
El passat dia 12 d'enguany vàrem fer el sopar de Nadal, amb la participació d'un gran nombre d'associats/es de la nostra associació EL MOVIMENT ES VIDA, va esser tot un éxit, es va cel.lebrar al Restaurant Can Baladia d'Argentona.
 ACTE del 25N Dia Internacional contra la violencia envers les dones · El moviment és vida
LA NOSTRA ASSOCIACIÓ, EL MOVIMENT ÉS VIDA, HA PARTICIPAT LLEGINT UN MANIFEST A L'ACTE 25N DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLENCIA ENVERS LES DONES.
SORTEIG D'UNA PANERA PER NADAL · El moviment és vida
Ja tenim guanyadora de la panera sortejada el passat diumenge. Ha estat la nostra associada CARME RUANO.
Felicitats i a disfrutar-la!!!
Com ja sabeu el "CENTRU" Centre Parroquial regala dues entrades a una o un dels nostres associats en un sorteig que va coordinat amb l'acabament del número de l'ONCE, el dia final de mes o si queda desert el dia anterior.
Per tant:
CENTRE DE FISIOTERÀPIA CSA
Des del Centre de Fisioteràpia CSA, volen fer avinent els seus serveis a totes les associades i associats, oferint-los tots els seus serveis amb un descompte del 15%, només presentant al carnet i estar al corrent com a soci.
Per tant podeu aprofitar la excel·lència dels seus serveis, que no us en penedireu.
L'adreça és: Carrer Abat Escarré, 55, Argentona
Podeu visitar la pàgina web seguint aquest enllaç.