Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
TALLERS
NOU TALLER DE DANSA TERAPEUTICA - INICI 7 de Març · El moviment és vida
Es treballa des del moviment de cada persona amb la música, la improvisació, la creativitat i el ritme.
Aquesta activitat es farà tots els DIJOUS AL MATI de 10,30 a 11,30.
ACTIVITATS I TALLERS 2023 - 2024 · El moviment és vida
JA HI TORNEN !!!
Us presentem les Activitats i Cursos per la temporada 2023 - 2024, així com el calendari de dies i horaris
VISITA ARTESANS D'ARGENTONA (5) · El moviment és vida
Visita artesans d'Argentona restauració de mobles Dolors Verdalet - Artesania Dover, vàrem poder gaudir de les diferents maneres d'art que hi ha molta sensibilitat, bon gust i creativitat això els fa únics
VISITA ARTESANS D'ARGENTONA (4) · El moviment és vida
Vàrem visitar a la Sra. Mercè Boba una artesana de la nostre vila d'Argentona de la tècnica del Scrapbook.
Es gaudir de molta imaginació, amb els colors i detalls, infinitats de possibilitats i van poder fer un taller que la Sra. Mercè ens va ensenyar la tècnica, va ésser una experiència unica.
VISITA ARTESANS D'ARGENTONA (3) · El moviment és vida
Hem visitat una artesana del Foam (Goma Eva) de la nostre vila d'Argentona a la Sra. Mercedes Caballero amb unes creacions úniques, a les fotografies es veu aquest excel·lent treball d'artesania.
GIMNÀSTICA TERAPÈUTICA · El moviment és vida
El nostre grup de Gimnàstica Terapèutica hem sortit per anar a la Font del Mig i fer l'activitat, hem gaudit d'un meravellós dia.
VISITA ARTESANTS D'ARGENTONA (1) · El moviment és vida
Vàrem visitar un gran artesà de la fusta amb miniatura a la nostra vila d'Argentona, el Sr. Antonio Mirez amb una dedicació a fer treballs a mà únics amb fusta. Publiquem unes fotos de la seva obra.
SORTEIG DE LA PANERA DE NADAL 2022 · El moviment és vida
Ja la tornem a tenir aquí, compreu les butlletes a traves dels vostres Grups de Activitats i bona sort per a tothom

Ja hem lliurat la Panera de Nadal al guanyador del sorteig el Sr. Joan Roig.
Enhorabona i esperem que la disfruti !!!
NOUS TALLERS 2022 - 2023 · El moviment és vida
Us presentem les noves activitats i tallers 2022 - 2023 amb un nou taller de RELAXACIO I MEDITACIÓ i GANXET EN MINIATURA.
L'Associació EL MOVIMENT ES VIDA, estem treballant per poder oferir noves activitats properament.
SEGON VIATGE A CAMBRIDGE DEL NOSTRE TALLER D'ANGLES - SETEMBRE 2022 · El moviment és vida
El Taller d'Anglès de la nostra associació amb la professora Rosa Domènech va organitzar el segon viatge a Cambridge d'enguany del 14 al 17 de setembre.
Els participants van poder posar en pràctica els coneixements adquirits al taller i també gaudir d'una experiència interessant i divertida.
Durant 4 dies els alumnes van poder descobrir la ciutat de Cambridge amb els seus impressionants Colleges, el Cementiri Americà o el Jardí Botànic, així com també veure Cambridge des del riu en una barca amb un remer fent 'punting'.
També es va fer una visita a la veïna ciutat d'Ely on es va poder visitar la seva impressionant catedral i el centre històric.
Un viatge molt enriquidor en tots els sentits.
MOSTRA D'ENTITATS DE ARGENTONA · El moviment és vida
El passat dia 10 d'enguany es va celebrar la Mostra d'Entitats, amb la participació de la nostra Associació amb gran èxit d'assistència i participació.
Al llarg del dia es vàrem oferir exhibicions i tallers participatius.
El Moviment es Vida vàrem fer una exhibició del taller de Balls en línia amb dues actuacions de un nivell de principiants i també el nivell avançat.
VIATGE A CAMBRIDGE DEL NOSTRE TALLER D'ANGLÈS - MAIG 2022        · El moviment és vida
El Taller d'Anglès de la nostra associació amb la professora Rosa Domènech va fer un viatge a Cambridge del 10 al 13 de Maig.
Els participants van poder posar en pràctica els coneixements adquirits al taller i també gaudir d'una experiència interessant i divertida.
Durant 4 dies els alumnes van poder descobrir la ciutat de Cambridge amb els seus impressionants Colleges, el Cementiri Americà o el Museu Fitzpatrick, així com també veure Cambridge des del riu en una barca amb un remer fent 'punting'.
També es va fer una visita a la veïna ciutat d'Ely on es va poder visitar la seva impressionant catedral i el centre històric i de tornada la ciutat de Newmarket.
Un viatge molt enriquidor en tots els sentits.