Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
CRÒNIQUES
ATENCIÓ!!! 📣📣📣
Nova Caminada Urbana amb Pep Padrós
Dimarts 27 de Febrer
Punt de trobada devant del tramvia a les 15:30
Ruta:
- Capelleta del Sant Crist
- Circuit de llevant
- Veïnat de Cirés
- Cal Peix
- Plaça Ballot
- Can Massip
- Casino
- Plaça dels Enamorats
- Brollador Cirés.
Els interessats podeu confirmar l'assistència a l'Anna Riera personalment, o bé trucant al telèfon: 678 73 85 74
US HI ESPEREM!!
GUANYADORS DEL SORTEIG DE LA PANERA DE NADAL 2023 · El moviment és vida
Ja hem lliurat la panera que l'associació va sortejar per Nadal. Enhorabona als guanyadors!!!
TROBADA DELS GRUPS DE BALLS EN LINEA · El moviment és vida
Aquest dimecres 20 de desembre hem fet una ballada a càrrec dels Grups de Balls en línia de la nostra Associació al Salo de Pedra d'Argentona, per celebrar i felicitar les festes de Nadal.
XERRADA SOBRE LES FONTS D'ARGENTONA · El moviment és vida
Aquest divendres 17 de novembre a la antigua fábrica Velcro em tingut una xerrada sobre les fonts d'Argentona, amb en Pep Padrós i ha sigut molt interesant
CAMINADA URBANA PER ARGENTONA · El moviment és vida
Dimarts passat diversos membres de l'associació van poder gaudir de la passejada urbana acompanyats d'en Pep Padrós que va oferir-nos explicacions molt interessants sobre diverses zones del municipi...el grup era tan nombrós que no surt tothom a la foto...un total de 23 persones!!
DIADA NACIONAL  DE CATALUNYA 2023 · El moviment és vida
Com cada 11 de setembre la nostra Associació va ser present als Actes i a la ofrena floral davant del monument a Rafael de Casanova situat a la Plaça Ballot de la nostra localitat.
ASSEMBLEA  ANUAL DE LA NOSTRE ASSOCIACIO · El moviment és vida
El passat dilluns dia 10 de Juliol, vàrem fer la Assemblea Anual a les instal·lacions de l'Antigua fabrica Velcro d'Argentona.
Es va fer un reconeixement especial a l'Anna Riera per la seva extraordinària col·laboració amb l'entitat al capdavant de les activitats.
DIA DEL SOCI 2023 · El moviment és vida
El passat dia 11 de juny, la nostra Associació vàrem organitzar el Dia del Soci.
A la explanada del Hort del Rector d'Argentona, vàrem tenir una representació del Artesans de Argentona, Sr.Antonio Caballero artesà del ferro, Sra. Mercè Boba artesana de Scrapbook, Sr. Antonio Mirez artesà de miniatures amb fusta, Sra. Fina Anglada amb ganxet amb miniatura, també hi vàrem tenir una carpa amb jocs de taula, així com venda de samarretes de la nostra Associació i una tómbola.
Per començar una xocolatada amb torradetes fetes per la nostra associada Leonor Ventura, després dinar de botifarra a la brasa amb mongetes del ganxet i gelat. Es va sortejar un Smartbox, així com petits detalls.
Un final de festa amb una exhibició de balls de línia.
Un gran dia amb molta participació, ens va agradar molt compartir aquest dia amb tots vosaltres. Ho vàrem passar genial.
BALLADA - COTI  x COTI · El moviment és vida
El dia del soci com a final de festa, tots els grups de ball amb línia vàrem fer una exhibició de comiat amb la ballada del famós Coti x Coti
CONCELLS DE SEGURETAT:  GENT GRAN · El moviment és vida
El dia 9 de juny vàrem assistir a una sessió informativa a la Biblioteca Municipal d'Argentona Joan Fontcuberta i Gel a càrrec dels Mossos d'Esquadra sobre consells de seguretat per prevenir robatoris a la gent gran.
DIADA DE LA FLOR 2023 · El moviment és vida
Els passats dies 3,4 i 5 de juny, Argentona s'omple de flors amb els carrers engalanats amb motius decoratius plens de flors i aquí tenim un recull de fotografies que un any més la nostra Associació a col·laborat amb aquesta bonica Diada de la Flor
VIATGE A CANTERBURY DELS ALUMNES DEL TALLER D'ANGLES MAIG 2023 · El moviment és vida
Un any mes vàrem fer un viatge a Canterbury organitzat per la nostre professora Rosa Domenech del 10 al 13 de Maig d'enguany per posar en practica els coneixements adquirits el taller i també vam gaudir d'uns paisatges inigualables.
Dimecres 10
Arribada al Pilgrims Hotel de Canterbury molt cèntric, i vam visitar els Westgate Gardens, meravellosos.
Dijous 11
Visita a la Catedral de Canterbury una joia de l'església anglicana, vam fer compres al centre comercial Whitefrias i vam fer una passeig amb barca per el canals de Cambridge (The great tour punting), al museu d'art (The beany House of Art).
Divendres 12
Visita molt interessant a la ciutat de Dover i el seu castell (Dover Castle) i també (The white Clifffs)
Dissabte 13
Mati lliure per fer compres i visitar un parell de museus i preparar la tornada al Aeroport de Barcelona. Una experiència molt enriquidora i aprofitada.