Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
CRÒNIQUES
VISITA ARTESANS D'ARGENTONA (4) · El moviment és vida
Vàrem visitar a la Sra. Mercè Boba una artesana de la nostre vila d'Argentona de la tècnica del Scrapbook.
Es gaudir de molta imaginació, amb els colors i detalls, infinitats de possibilitats i van poder fer un taller que la Sra. Mercè ens va ensenyar la tècnica, va ésser una experiència unica.
VISITA  ARTESANS D'ARGENTONA  (3) · El moviment és vida
Hem visitat una artesana del Foam (Goma Eva) de la nostre vila d'Argentona a la Sra. Mercedes Caballero amb unes creacions úniques, a les fotografies es veu aquest excel·lent treball d'artesania.
DIADA SANT JORDI 2023 · El moviment és vida
L'Associació El Moviment es Vida, hem col·laborat un any més amb una parada de roses, manualitats fetes per els nostres associats/es, fetes de ganxet amb miniatura (punt de llibre, clauers, polseres, jocs tres en línia) i també espelmes fetes a ma amb productes reciclats.
Amb un ambient festiu des de primeríssima hora del matí
QUE NO FALTI UN BON LLIBRE UNA BONICA ROSA I MOLT MOLT AMOR
VISITA ARTESANTS D'ARGENTONA (2) · El moviment és vida
El passat dimarts vàrem visitar a un gran artesà del ferro el Sr. Antonio Caballero a la nostra vila d'Argentona.
Va ésser una visita molt interessant i enriquidora, ja que totes les peces son úniques i fetes a mà, ha sigut una bona experiència.
Publiquem unes fotos on es veu aquest excel·lent treball artesà.
VISITA ARTESANTS D'ARGENTONA (1) · El moviment és vida
Vàrem visitar un gran artesà de la fusta amb miniatura a la nostra vila d'Argentona, el Sr. Antonio Mirez amb una dedicació a fer treballs a mà únics amb fusta. Publiquem unes fotos de la seva obra.
SORTEIG DE LA PANERA DE NADAL 2022 · El moviment és vida
Ja la tornem a tenir aquí, compreu les butlletes a traves dels vostres Grups de Activitats i bona sort per a tothom

Ja hem lliurat la Panera de Nadal al guanyador del sorteig el Sr. Joan Roig.
Enhorabona i esperem que la disfruti !!!
SEGON VIATGE A CAMBRIDGE DEL NOSTRE TALLER D'ANGLES - SETEMBRE 2022 · El moviment és vida
El Taller d'Anglès de la nostra associació amb la professora Rosa Domènech va organitzar el segon viatge a Cambridge d'enguany del 14 al 17 de setembre.
Els participants van poder posar en pràctica els coneixements adquirits al taller i també gaudir d'una experiència interessant i divertida.
Durant 4 dies els alumnes van poder descobrir la ciutat de Cambridge amb els seus impressionants Colleges, el Cementiri Americà o el Jardí Botànic, així com també veure Cambridge des del riu en una barca amb un remer fent 'punting'.
També es va fer una visita a la veïna ciutat d'Ely on es va poder visitar la seva impressionant catedral i el centre històric.
Un viatge molt enriquidor en tots els sentits.
DIADA DE LA FLOR 2022 · El moviment és vida
Un any més la nostra Associació col·laborant amb la Diada de la Flor d'Argentona
VIATGE A CAMBRIDGE DEL NOSTRE TALLER D'ANGLÈS  - MAIG 2022               · El moviment és vida
El Taller d'Anglès de la nostra associació amb la professora Rosa Domènech va fer un viatge a Cambridge del 10 al 13 de Maig.
Els participants van poder posar en pràctica els coneixements adquirits al taller i també gaudir d'una experiència interessant i divertida.
Durant 4 dies els alumnes van poder descobrir la ciutat de Cambridge amb els seus impressionants Colleges, el Cementiri Americà o el Museu Fitzpatrick, així com també veure Cambridge des del riu en una barca amb un remer fent 'punting'.
També es va fer una visita a la veïna ciutat d'Ely on es va poder visitar la seva impressionant catedral i el centre històric i de tornada la ciutat de Newmarket.
Un viatge molt enriquidor en tots els sentits.
SANT JORDI 2022 · El moviment és vida
Un any més la nostra ASSOCIACIÓ EL MOVIMENT ES VIDA, amb ganes i forces renovades hem col·laborat amb una paradeta de venda de Roses, varietat d'espelmes fetes amb productes reciclats i altres articles, encara que el temps no ens va acompanyar massa va ser tot un èxit.