Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
L'ASSOCIACIÓ
El Moviment és Vida és una associació sense ànim de lucre que gestiona un grup de vilatans i vilatanes de forma voluntària amb el fi d'organitzar activitats i tallers adreçats principalment a la gent gran.
La realització d'aquestes activitats tenen com a objectiu principal que les nostres associades o associats gaudeixin d'un millor estat de benestar i tranquil·litat i que, sobretot, el seu cos i ment no deixin de moure's.
El passat mes de juny de 2017 un grup amb idees i ganes, ens vàrem reunir i vàrem decidir posar-nos en marxa amb aquest objectiu. Per això necessitaven un aixopluc legal i vam iniciar els tràmits per constituir-se com associació; va ser el setembre d'aquest mateix any quan va ser inscrita en el Registre d' Entitats l' Associació Catalana El Moviment és Vida. (s'adjunta còpia, més avall)
Es va començar amb el taller de Gimnàstica Terapèutica amb la col·laboració de la Associació de Veïns, que va cedir la sala del primer pis de l'edifici del Casal on es va desenvolupar aquesta activitat. Més endavant, com a entitat, vam demanar a l' Ajuntament d'Argentona un local més adient i ens van concedir uns espais a la Velcro.
A partir d'aquest moment vàrem poder projectar i realitzar tres tallers més, Anglès, Balls en Línia i Costura per a principiants.
Hem anat creixent com associació i hem col·laborat amb l'Ajuntament en moltes de les activitats que ens han convidat. També hem fet presentacions de llibres i altres col·laboracions.
Tenim moltes idees i estem treballant per portar-les a terme.